Alanya Kaç Günde Gezilir? Alanya'yı Gezmek İçin 3 Gün Yeter Mi?

Alanya Kaç Günde Gezilir? Alanya'yı Gezmek İçin 3 Gün Yeter Mi?
Alanya kaç günde gezilir? 3 gün, Alanya'yı gezmek ve tatili dolu dolu geçirmek için yeter mi? Alanya tatili kaç gün olmalı? Alanya'dan döndükten sonra pişmanlık yaşamamak için ne yapmak gerekir?

Alanya kaç günde gezilir? Pek çok kişi Alanya'nın tamamını gezmek için çok fazla zamana gerek olmadığını ve hatta 3 günlük tatil boyunca Alanya'yı gezmekten çok denize girileceğini düşünebilir. Alanya'da ne zaman denize girilir? Tatilciler genellikle Alanya'da gündüz denize girer; gece ise Alanya'nın çarşısını dolaşır ve gece hayatına akmayı tercih ederler. Ancak bu tatil beldesinin gezilecek çok sayıda yeri ve hakkında edinilmesi gereken çok fazla bilgisi bulunmaktadır.

Alanya Kaç Günde Gezilir?

Alanya kaç günde gezilir? 3 günde gezilir mi diyorsanız, 4. gün Alanya'dan döndüğünüzde, pek çok kişi size bazı noktaları gezip gezmediğinizi sorabilir ve siz de oraya gidecek zamanınızın bulunmadığı cevabını verebilirsiniz. Çünkü Alanya'da dolu dolu bir tatil yapmak için ortalama 2 hafta zamana ihtiyacınız vardır. Bu süreçte denizin ve doğanın tadını çıkartabilir, etkinliklere katılabilirsiniz.

Alanya Kalesi, Sapadere Kanyonu, Dim Çayı ve hatta buraya kadar gelmişken biraz mesafe katedip Düden Şelalesi'ni mutlaka görmelisiniz.