Damsan firması yeni personel alımlarını duyurdu!

Damsan firması yeni personel alımlarını duyurdu!
Samsun şehrinde işlerini sürdürmekte olan DAMSAN firması belli alanlarda yeni personel alımlarını bizzat duyurdu. İŞTE detaylar...

DAMSAN firması Samsun şehrinde yeni personel alımları için düğmeye bastı ve özellikle dorse vinç değirmen ve tank beton konusunda bunların kalıplarının hazırlanması konusunda yeni kişiler alınacağı duyuruldu.

Söz gelimi yeni işe alımla ilgili detaylar aşağıda belirtilmiştir ve özellikle 58 yıla yayılan tecrübeye sahip firmada çalışmak işsiz olan gençlere de çok iyi gelecektir ve özellikle üstte belirtilen branşlardaki alımlar için başvuru şartları aşağıda verilmiştir.

Niteliklerle ilgili ise makine montaj elemanı nitelikleri özel olarak şu şekilde belli edilmiştir. Genel niteliklere bakıldığında bu iş için spiral ve kaynak ve de el aletlerini kullanabilen biri olma şartı aranmaktadır. Aynı zamanda teknik konuda resim okuma yorumlama becerisi aranmaktadır.

Montaj işlemlerinde de en az üç yıllık tecrübe istenmektedir. Hidrolik şema okuyabilen kişilerinde yine bu iş için başvuruda bulunabileceği belirtilmiştir. Başvuracak kişinin aynı zamanda ölçüm teknikleri konularında da hakim olması istenmektedir temel elektrik bilgisi de istenmektedir.

İşe başvuru için ise adres Samsun Ankara yolu ilkadım - Kapaklı olarak verilmiştir ayrıca iletişim gsm: 536 583 21 55 olarak belirtilmiştir.