Milli Takım 3 puan için sahada!

Milli Takım 3 puan için sahada!
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta dördüncü maçını bugün deplasmanda İzlanda'ya karşı oynayacak ve 3 puan hedefliyor.

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki dördüncü maçında İzlanda ile karşı karşıya geliyor. Maç, bugün (14 Ekim Pazartesi) saat 21.45'te İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak ve TV8'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Damian Sylwestrzak yönetecek ve yardımcıları Paweł Sokolnicki ile Bartosz Kaszynski olacak. Dördüncü hakem olarak Marcin Kochanek görev yapacak.

Milli takımımız bu önemli deplasmanda iki oyuncusundan yoksun olacak. Karadağ maçında sakatlanan Barış Alper Yılmaz ve kart cezalısı Kaan Ayhan sahada yer alamayacak. Türkiye, şu an grupta 7 puanla liderlik koltuğunda otururken, Galler 5 puanla ikinci, İzlanda ise 4 puanla üçüncü sırada. Karadağ henüz puan alamadı. Milli takımın hedefi, İzlanda deplasmanından 3 puan alarak gruptaki liderliğini pekiştirmek ve bir üst tura yükselme şansını artırmak. Bu kritik maçta alınacak sonuç, gruptaki sıralamaları ve Türkiye'nin şansını büyük ölçüde etkileyecek.

Alanya Medya / ÖZEL HABER