Alanya Belediyesi - ALTAV Belediyesi Ortak Turizm Zirvesi!

Alanya Belediyesi - ALTAV Belediyesi Ortak Turizm Zirvesi!
Altav Belediyesi ile Alanya Belediyesi bir araya gelip ortak bir Turizm zirvesi gerçekleştirdi. İşte konuya ilişkin detaylar.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Belediyesi, bölge turizmini değerlendirmek ve geleceğe yönelik planlar yapmak amacıyla bir turizm zirvesi düzenledi.

Toplantı, ALTAV ve Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in liderliğinde gerçekleşti ve turizm operatörlerinin temsilcileri katıldı.

Özçelik, Alanya turizminin mevcut sorunlarını analiz ettiklerini ve özellikle arıtma sorununa 2025’te radikal çözümler getireceklerini belirtti.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nın (GZP) büyütülmesi planları ve turistlerin dolandırılmasını önlemek için kent disiplinini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Alanya’yı spor turizmiyle tanıtmak ve bu alanda dönüşümler yapmayı planladıklarını söyleyen Özçelik, ALTAV’ın Alanya’yı dijitalleştirme projelerine de değindi.

Katılımcılar, spor turizmi, yeni projeler ve turistlerin talepleri üzerine görüşlerini bildirdi. Özçelik, toplantıların devam edeceğini ve turizm sektöründeki gelişmelere her zaman açık olacaklarını ifade etti.

Alanya Medya / ÖZEL HABER