O hayal gerçek oldu YOUTUBE mırıldananı duyacak

O hayal gerçek oldu YOUTUBE mırıldananı duyacak
YouTube Music'e gelen yeni özellikle artık şarkıları bulmak çok kolay. Kullanıcılar mırıldanarak ıslık çalarak veya söyleyerek aradıkları şarkıları bulabilecek. Bu heyecan verici özellik ilk olarak o telefonlarda olacak.

YouTube, Music uygulamasına devrim niteliğinde bir özellik ekledi. Artık kullanıcılar mırıldanarak, ıslık çalarak veya şarkı söyleyerek aradıkları müziği bulabilecekler. Bu yenilik, öncelikli olarak Android kullanıcılarının deneyimine sunulacak.

İlk önce kullanıma başlayacak Android cihaz sahipleri, bu yeni özelliği kullanmak için uygulamanın arama çubuğunun yanındaki mikrofon simgesine dokunarak sesli arama yapabilecekler. The Verge'ün bildirdiğine göre, bu özellik YouTube Music'in kullanıcı deneyimini tamamen değiştirecek.

Artık mırıldanarak ve Islık çalarak istediğiniz aramakta olduğunuz şarkıyı bulma özelliğine sahip olacak. Bu durum aynı zamanda Müzik aramalarında yeni bir dönemin başlangıcı olacak. YouTube Music' in bu yeniliği, kullanıcıların müzik keşfini daha da kolaylaştıracak.