Migros o kampanyayı Güncel tutuyo 1 Alıyosun 1 Bedava

Migros o kampanyayı Güncel tutuyo 1 Alıyosun 1 Bedava
Migros 1 alana 1 bedava kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında belirli ürünlerde ikinci ürün ücretsiz olacak. Kampanya süresi ve hangi ürünlerin dahil olduğu henüz belirtilmedi. Migros mağazaları bu kampanya nedeniyle yoğun ilgi görüyor işte detaylar.

Migros 27 Haziran 2024'te başlayan ve 30 Haziran 2024'e kadar sürecek olan 1 alana 1 bedava kampanyası düzenledi. Hem online alışverişlerde hem de marketlerde geçerli olan kampanya büyük ilgi görüyor. Migros özellikle paket çikolatalarda 2 al 1 öde fırsatları sunarak rafları boşaltmayı hedefliyor. Kampanya kapsamında Patiswiss Nestle ve Bind gibi markaların çeşitli çikolata ve draje ürünleri yer alıyor.

Bu ürünler arasında Patiswiss Sütlü Çikolatalı Kaplamalı Çilekli Draje Nestle 1927 Madlen Sütlü ve Bitter Çikolata Bolçi Spesiyal Patiswiss Karamel Dolgulu Süt Çikolata Fudge ve Bind Fındıklı Spesiyal Madlen Çikolata gibi ürünler bulunuyor. 27 Haziran 2024'te başlayan ve 30 Haziran 2024'e kadar sürecek olan 1 alana 1 bedava kampanyası düzenledi.

Hem online alışverişlerde hem de marketlerde geçerli olan bu kampanya özellikle çikolata ürünlerinde geçerli. Kampanya kapsamında Patiswiss Nestle ve Bind gibi markaların çeşitli çikolata ürünleri yer almakta.

Ürünler arasında Patiswiss Sütlü Çikolatalı Kaplamalı Çilekli Draje Nestle 1927 Madlen Sütlü Ve Bitter Çikolata Bolçi Spesiyal gibi ürünler bulunuyor. Müşteriler kampanyaya büyük ilgi gösteriyor ve Migros bu kampanya ile rafları boşaltmayı hedefliyor.