Fiyat 30 Bin 4 Bin arası Antalya artık parlayan bir yıldıza sahip

Fiyat 30 Bin 4 Bin arası Antalya artık parlayan bir yıldıza sahip
Antalya şehri popüler tatil bölgeleri arasında yer alan Kaş Kalkan ve Fethiye bölgelerinde Kurban Bayramı tatilinde o ihtiyaç alanı fazlasıyla halkın ihtiyacını karşılamayı bildi. Doluluk ise oransal anlamda %90'a ulaştı işte detaylar.

Antalya'nın Kaş Kalkan ve Fethiye bölgelerinde yer alan o konu hakkındaki turizm Kurban Bayramı tatilinde yüzde 90 doluluk oranına ulaşmıştır. Popülerliğini de gün geçtikçe katlamıştır. Bu Turizmi İşletmecileri Birliği Başkanı özel havuzlu deniz ve doğa manzaralı lüks olmaları gibi özellikleri de tetiklemiştir diyerek sözlerine devam etmiştir. En çokta bundan tercih edildiğini de sözlerine ilave etmiştir.

Bölgedeki küçük villalardan büyük aile gruplarına uygun villalara kadar çeşitli seçenekler muhafazakar aileler ve balayı çiftleri gibi farklı tatilci profillerine hitap ediyor. Kiralık villa fiyatları villaların konumu ve sunduğu olanaklara göre 4 bin TL ile 30 bin TL arasında değişiyor. Bu yüksek doluluğun villa turizminin popülerliğini gösterdiğini belirtti.

Bölgede özel havuzlu ve lüks donanımlı villalar muhafazakar aileler ve balayı çiftleri gibi farklı tatilci profillerine hitap ediyor. Kiralık villa fiyatları villa tipine ve özelliklerine göre değişiklik göstererek gecelik 4 bin 750 TL'den 30 bin TL'ye kadar çıkıyor.