SGA-JSG yeni personellerini alacak

SGA-JSG yeni personellerini alacak
Yeni yepyeni personeller alınacağı duyuruldu ve duyuruyu da yapan JSG ve SGA oldu işte detaylar.

283 erkek ve 40 kadın öğrenci Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ne ise 200 erkek öğrenci alacaktır. Başvurular 5-25 Temmuz 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak ve posta veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak evli ve ya çocuklu olmamak gerekmektedir.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu için tam 283 erkek ve de 40 kadın öğrenci Güvenlik Bilimleri Fakültesi için ise 200 erkek öğrenci alımı yapacaktır.. 21 yaşını geçmemiş olmak ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak yer almaktadır.

Detaylı bilgi ve başvuru kılavuzları www.jandarma.gov.tr www.jsga.edu.tr ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın internet adreslerinde bulunmaktadır. Güvenlik Bilimleri Fakültesi için ise 200 erkek öğrenci alımı yapacaktır.

Başvurular 5-25 Temmuz 2024 tarihleri arasında e-Devlet kapısı üzerinden yapılacaktır. Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekiyor. Özellikle 21 yaşını aşmamış olmak evli veya çocuklu olmamak güvenlik soruşturmasından geçmek ve sağlık şartlarını taşımak bulunmaktadır.