Hull City! Acun'un takımı Alanya'ya konuk oluyor!

Hull City! Acun'un takımı Alanya'ya konuk oluyor!
İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City, 7-12 Ekim tarihleri arasında hazırlık kampı için Antalya'ya geliyor. İşte detaylar.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere'nin köklü futbol kulüplerinden Hull City 7-12 Ekim tarihleri arasında Antalya'nın Belek bölgesinde hazırlık kampı yapacak. Daha önce de Antalya'da kamp yapan Championship takımı bu süreçte bir dostluk maçı düzenleyecek.

Kamp boyunca takımın başkanı Acun Ilıcalı başkan vekili Tan Kesler teknik direktör Tim Walter ve bazı yıldız futbolcuların katılımıyla çeşitli etkinlikler planlanıyor. Bu çerçevede 10 Ekim 2024 Perşembe günü saat 17.00'de bir basın toplantısı yapılacak. Bu toplantıda kulübün geleceği takımın durumu ve dostluk maçı ile ilgili bilgiler paylaşılacak.

Hull City'nin hazırlık kampı hem takımın moral ve motivasyonunu artırmayı hem de teknik ekibin oyuncuların performansını gözlemleyebilmesini sağlamayı amaçlıyor.

Antalya'nın spor kampları için ideal koşullar sunan iklimi ve olanakları Hull City'nin tercihlerinde önemli rol oynadı. Kulüp dostluk maçı ve kamp süreciyle hem Türkiye'deki futbolseverlerle daha güçlü bağlar kurmayı hem de sezon öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde yapmayı hedefliyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER