Alanyaspor - Çaykur Rizespor maç sonucu ardından!

Alanyaspor - Çaykur Rizespor maç sonucu ardından!
Alanyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'u sahasında ağırladı. Karşılaşma, Alanyaspor’un 1-0'lık...

Süper Lig’in 7. haftasında Alanyaspor sahasında Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti. Maç sonrası yapılan basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut beraberliğin bile kendileri için üzücü olacağı bir maçı kaybettiklerini ve üzgün olduklarını belirterek çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ise maçın zorluklarına değinerek erken buldukları gol sonrası istedikleri oyun düzenine tam olarak geçemediklerini ifade etti. 5-4-1 dizilişiyle rakibe uygun bir oyun oynadıklarını ve yakaladıkları fırsatları tam olarak değerlendiremediklerini belirtti.

Tekke ikinci yarıda 70. dakikaya kadar baskıyı sürdürdüklerini Rizespor'un ise yalnızca bir pozisyon dışında etkili olamadığını dile getirdi. Takımının en büyük başarısının skoru korumak olduğunu söyleyen Tekke son üç maçta gol yememelerinin olumlu bir gelişme olduğunu vurguladı.

Pas oyununda gelişmeleri gerektiğini ve zamanla ritimlerini bulacaklarını belirtti. Sakatlıklar ve oyuncu değişikliklerinin takımın dengesini etkilediğini geçen sezondan beri sürdürdükleri mücadeleyi devam ettirdiklerini söyledi. Tekke oyuncularını üç puan için tebrik ederken Rizespor’a başarılar diledi ve Galatasaray maçından sonra gelecek milli aranın takıma iyi geleceğini umduğunu ekledi.

Alanya Medya / Özel Haber