Süper Lig Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? GS Alanya maçı hangi kanalda?

Süper Lig Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? GS Alanya maçı hangi kanalda?
Galatasaray'ın Avrupa'da arka arkaya puan kaybetmesinden sonra gözler GS-Alanyaspor karşılaşmasına çevrildi. Peki Galatasaray- Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Şuana kadar lig'de en fazla gol atan Galatasaray'ın rakibi bugün Alanyaspor olacak. Rams Park'ta yapılacak olan maçla ilgili detaylar maçseverler tarafından merak edildi. Maçı yönetecek hakem Mehmet Türkmen oldu.

Süper Lig'de şimdiye kadar çıktığı 7 maçın 6'sını kazanan ve 1 tanesini beraberlikle sonuçlandıran Galatasaray'ın 19 puanı bulunuyor. Lig'deki 2 galibiyeti, 3 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunan Alanyaspor'un ise 9 puanı mevcut.

Galatasaray ve Alanyaspor 17. kez karşı karşıya geliyor

Galatasaray ve Alanyaspor'un 17. karşılaşması bugün gerçekleşecek. İki takımında vereceği mücadelede sonuç şimdiden merak ediliyor. İki takım arasında 2016-2017 senelerinde başlayan mücadelede galatasarayın 10 galibiyeti, Alanyaspor'un ise 3 galibiyeti bulunuyor. 3 müsabaka ise beraberlikle bitti. 16 maçta galatasarayın 39 golüne karşılık Alanyaspor 17 gol attı.

Alanyaspor takımı galatasarayla mücadelesindeki en farklı rekabeti 2019-2020 yıllarında Alanya'da yapılan maçta 4-1'lik skorla elde etmişti.

Galatasaray- Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray- Alanyaspor maçı 6 Ekim 2024 tarihinde oynanacak. 19:00'da başlayacak olan maç BeIN Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Alanya Medya / ÖZEL HABER