393 kişi TÜBİTAK - İŞKUR personel alımı ne zaman? Başvurular başladı mı? Nasıl başvurulur?

393 kişi TÜBİTAK - İŞKUR personel alımı ne zaman? Başvurular başladı mı? Nasıl başvurulur?
TÜBİTAK, Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre 393 personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacak personeller, kısmi süreli proje personeli olarak Kocaeli ve Ankara'daki merkezlerde çalışacak. Başvuru tarihleri ve alım yapılacak kadrolar hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Başvuru koşulları ve başvuru süreciyle ilgili detaylar şöyledir.

TÜBİTAK, Resmi Gazetede yayımlanan ilanla, 393 personel alımı yapacağını duyurdu. Ankara ve Kocaeli'de istihdam edilmek üzere kısmi süreli proje personeli alacak olan TÜBİTAK, bu personelleri BİLGEM, SAGE, MAM, UZAY, RUTE ve TÜSSİDE gibi araştırma merkezlerinde görevlendirecek.

Başvurular için son tarih 14 Ekim 2024 olarak belirlenmiş olup, adayların bu tarihe kadar TÜBİTAK’ın resmi web sitesi veya iş başvuru sistemi üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor. Başvuru detayları ve şartları da yine bu platformlarda adaylarla paylaşılacak. Başvuruların hızlandığı bu süreçte, özellikle Ankara ve Kocaeli'de ikamet eden vatandaşlar, bu alım ilanıyla ilgili merak ettikleri sorulara cevap arıyorlar. TÜBİTAK’ın belirttiği kadrolarda çalışmak isteyen adaylar, başvuru şartlarını ve süreçlerini dikkatle takip etmeliler. Savunma sanayi ve ileri teknoloji alanlarında çalışmalar yürüten TÜBİTAK, proje personeli olarak görevlendireceği kişileri çeşitli araştırma enstitülerinde istihdam edecek. İlgilenen adaylar, başvuru detaylarına ve şartlara kurumun internet sitesinden ulaşabilecekler.

Kaynak: Sabah