Antalya eğlenceye doymuyor: Yeşilçam Festivali'nde nostalji günleri yaşanıyor!

Antalya eğlenceye doymuyor: Yeşilçam Festivali'nde nostalji günleri yaşanıyor!
Antalya Büyükşehir Belediyesi Nostalji Festivali hız kesmeden devam ediyor. Dönem filmlerinden açık hava sinemasına kadar çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Antalya halkı Yeşilçam Festivali'ni tamamıyla yaşamaya başladı. Altın Portakal Film Festivali ile eş zamanlı olarak düzenlenen Yeşilçam Festivali 5-12 Ekim tarihlerinde halka hizmet verecek. Yeşilçam'n renkli temalarının yansıdığı Karaalioğlu Parkı'nda konserler veriliyor.

Seda Hazar konseri ilgi gördü

Sevilen sanatçılardan biri olan Seda Hazar festivalde yerini aldı. Unutulmaz şarkılarıyla Antalya halkına müzik ziyafeti veren Hazar dinleyicilerini 90'lı yıllara götürdü. Hareketli parçalarla da vatandaşları eğlendiren sanatçı nostalji dolu bir akşama imza attı.

Antalyalılar sinemanın tadını çıkarttı

Açık hava sinemasının kurulduğu bölgede beyaz perdeye yansıyan filmler seyirciyle buluştu. Yeşilçam maskotları, panayır oyunları ve antika ürün satış reyonları festivalin en ilgi gören alanlarından oldu. Dönem fimlerinin sunulduğu festivalde her yaştan insan keyifli dakikalar geçirme imkanı buldu.

Festival boyunca devam edecek etkinlikler çevre ilçelerden de katılımcıları bir araya getirdi. Alanya'dan gelen vatandaşlar Antalya'da böyle bir etkinliğin düzenlenmesine mutlu olduklarını dile getirdi. Festival boyunca sahne programları ve film gösterileri devam edecek.

Alanya Medya / ÖZEL HABER