Alanya`da Zabıtalar İçin Düzenlenen Seminer Sona Erdi

Alanya`da Zabıtalar İçin Düzenlenen Seminer Sona Erdi
Alanya`da zabıtalar için düzenlenen eğitim semineri tamamlandı. Seminere Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik katılım sağladı. Özçelik, zabıtalara tavsiye ve uyarılarda bulunurken, ‘ siz Alanya Belediye`sinin güler yüzü olmalısınız’ dedi.

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları için düzenlenen eğitim seminerleri sona erdi. Alanında uzman eğitmenlerin verdiği seminerde zabıta personeline, beden dili, empati-sempati, etkili iletişim, nezaket, görgü kuralları ve ikna ile ilgili eğitimler verildi.

Düzenlenen seminerin amacı zabıta personelinin vatandaşla olan iletişiminde sorunları daha profesyonel bir yaklaşımla çözüme kavuşturmak ve hizmet kalitesini artırmak olarak hedeflendi. Seminere Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik de katılım sağladı.

Özçelik iki grup halinde düzenlenen seminerin iki oturumuna katılarak personele tavsiye ve uyarılarda bulundu. Başkan Özçelik zabıta personelinin vatandaşla olan iletişiminin da özenli olması gerektiğini vurgularken, ‘hepiniz çalışma ve yol arkadaşımsınız, hiçbirinizin siyasi görüşü önemli değil, sizlerden vatandaşlarımıza karşı saygı ve ciddiyet bekliyoruz. Sizler Alanya Belediyesi`nin yüzüsünüz, olması gerektiği gibi davranın ve yüzünüz hep gülsün’ şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik zabıta personeline bu yolda beraber yürüdüklerini ve her konuda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Personelle karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Özçelik, kılık kıyafet konusunda da dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Alanya Medya / ÖZEL HABER