Alanya'da o sorunun önüne geçilmeye çalışılıyor! Denetimlerin artırılması planlanıyor!

Alanya'da o sorunun önüne geçilmeye çalışılıyor! Denetimlerin artırılması planlanıyor!
Alanya'yı canından bezdiren korsan taksi problemi için tekrar bir araya gelindi. Denetimlerin artırılıp sorunların önüne geçilmesi için ilgili kararlar alınacak.

Türkiye'nin birçok şehrinde mevcut olan ulaşım sorunları Alanya'da da ele alındı. Özellikle korsan taksi probleminin bir hayli fazla olması sebebiyle yeni önlemlerin alınması an meselesi. Antalya'da düzenlenen toplantı da konuyla ilgili istişareler yapıldı. Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya konuya ilişkin bilgi verdi.

Ulaşım Esnaflarının Sorunları ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısı Yapıldı

Antalya'da düzenlenen toplantıya Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya'da katıldı. Alanya ulaşımının en büyük problemlerinden olan korsan taksicilikle ilgili istişareler yapıldı. Bu sorunun önüne geçilmesi için denetimlerin artırılacağı kararı alındı.

Ali Akkaya toplantı sonrasında bilgi verdi. Alanya'da mevcut olan ulaşım sorunlarını AESOB Başkanı Adlıhan Dere'ye ilettiklerini ifade etti. Toplantının başlıca konusunun korsan taksiciliğin olduğunu söyleyen Akkaya denetim mekanizmalarının önemine vurgu yaptı.

10 aylık süreç boyunca toplamda 28 bin araç denetimden geçti

Tek amacın korsan taksiciliğin önlenmesi olduğunu söyleyen Akkaya 10 ayda 28 bin aracın denetlendiğini söyledi. Alanya olarak üstlerine düşen görevi yapacaklarını da belirtirken konuyla yakından ilgilenen yetkililere teşekkürlerini sundu.

Alanya Medya / ÖZEL HABER