Alanya gençleri bir araya geliyor: ''Gençlerle Geleceğin Alanyası'' etkinliği yakında düzenlenecek!

Alanya gençleri bir araya geliyor: ''Gençlerle Geleceğin Alanyası'' etkinliği yakında düzenlenecek!
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Belediyesi ve Akdeniz Gençlik Derneği'nin iş birliğiyle yapılacak olan ''Gençlerle Geleceğin Alanyası'' etkinliği şimdiden heyecan uyandırdı. 18 Ekim'de başlayacak olan etkinlik 20 Ekim'e akdar devam edecek.

18 Ekim-20 Ekim 2024 tarihinde düzenlenecek olan ''Gençlerle Geleceğin Alanyası'' etkinliği şimdiden merak edilmeye başlandı. Gençlere yönelik olarak düzenlenen bu organizasyon genç girişimcilerin yerel girişim süreçlerine katılımını artırıp uluslarası fırsatlar hakkında bilgilenmelerini sağlayacak.

Alanya ''genç dostu'' şehir olmaya aday

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Belediyesi ve Akdeniz Gençlik Derneği'nin iş birliğiyle düzenlenecek olan bu etkinlikle Alanya genç dostu şehir olmak için hazırlanıyor ve gençlerin fikirlerini paylaşmalarına uygun alan yaratılıyor.

Etkinlikler Gençlik ve Eğitim Kampı’nda yapılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin gençlik ve eğitim kampı'nda yapılacak olan etkinliğe katılmak için Alanya'da ikamet etme şartı aranıyor. Aynı zamanda 18-33 yaş arasını kapsayacak olan etkinliğe katılan 40 genç Alanya'nın gelişimine katkı sunacak.

Uluslararası alanda kendilerini geliştirebilecekler

Gençler yerel yönetimlerin yanı sıra uluslararası arenalarda da çeşitli fırsatları elde edebilecek. Uluslararası projelere katılıp çeşitli kültürleri yakından tanıma imkanları bulacak. Bireysel becerilerin yanı sıra topluma yapacakları katkılarla çok daha donanımlı ve tecrübeli hale gelecekler.

Alanya Medya / ÖZEL HABER