ALANYA yaz sıcağında Kerbelaya oldu

ALANYA yaz sıcağında Kerbelaya oldu
Yaz ayları kendini iyice hissettirdiği Alanya gibi güzel bir turizm beldesinde o hayati kullanımın eksikliği Kerbalayı aratmadı işte detaylar.

Turizmin gözbebeği Alanya son günlerde bambaşka bir durumla baş başa halde. Alanya Bektaş Mahallesinde su kesintileri nedeniyle vatandaşlar isyan ediyor. Ambiance 7 sitesi sakinleri günlerdir şebeke suyunun akmadığını ve yetkililerden yardım alamadıklarını belirttiler.

Susuzluk nedeniyle hem kendilerinin hem de çocuklarının sağlığının tehlikede olduğunu ifade ediyor. Yazı geçirmeye gelenlerle beraber Tavşandamı bölgesinde su tüketiminin arttığını ve bu nedenle yukarı bölgelere su basıncının sağlanamadığını dile getiriyorlar.

Vatandaşlar yetkililerden acil çözüm bekliyor. Günlerdir şebeke sularının akmadığını belirten vatandaşlar susuzluğun hem kendilerinin hem de çocuklarının sağlığını tehdit ettiğini vurguladı ve yetkililerden acil çözüm talep etti.

Yazlıkçıların gelmesiyle Tavşandamı bölgesinde artan su sarfiyatı nedeniyle yukarı kısımlara su basıncının halledilemediğini söylediler bu da bambaşka sorunları tetiklemeye devam ediyor.