Başkan Özçelik unutmadı: Dünya KIz Çocukları Günü'nde kız öğrencilerin taleplerini dinledi!

Başkan Özçelik unutmadı: Dünya KIz Çocukları Günü'nde kız öğrencilerin taleplerini dinledi!
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik Dünya Kız Çocukları Günü'nde Oba Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurduna gelerek kız öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin taleplerini dinleyen Özçelik duyarlı davranışıyla alkışları topladı.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik Oba Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. Dünya Kız Çocukları Günü'nde yapmış olduğu bu ziyaret öğrenciler ve yurt yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı. Akşam yemeğini yurtta öğrencilerle birlikte geçiren başkan öğrencilere bu anlamlı günde hediyeler dağıttı.

''Sizlerle bir araya gelmek istiyorum''

Kız öğrencilerle yaptığı sohbetlerde tavsiyelerde bulunan Özçelik hayattaki hedeflerini şimdiden belirlemeleri konusunda nasihatler verdi. “Alanya halkı bana Belediye Bakanlığı görevini verdi. Görevlerimden birisi de sizlerin bu imkanlardan en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak. Bunun için tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' diyerek ayda bir kez öğrencilere konuk olmak istediğini söyledi.

''Benim de iki kızım var. Kızlar benim nezdimde erkeklerden birazcık daha pozitif ayrımcılık görür. Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Hedeflerinizi bu yaşlarda belirlemesiniz'' diyerek sözlerini sürdüren Özçelik memleketlerinden ayrılıp farklı şehirlerde okuma gayreti gösterdikleri için öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerin isteklerini ve taleplerini göz ardı etmeyen Belediye Başkanı kütüphanedeki kitap sayısının artırılması isteklerine karşılık 6. kitap fuarının 18 Ekim'de açılacağını söyledi. Aynı şekilde öğrencilerin gezi düzenlenmesiyle ilgili isteklerini de dinleyerek ekibine talimat verdi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER