ALKÜ sporcularından büyük başarı! Uluslararası arenada boy gösterdiler!

ALKÜ sporcularından büyük başarı! Uluslararası arenada boy gösterdiler!
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi akademi ve bilimin yanı sıra sportif faaliyetlerde de başarı kazanmaya devam ediyor. ALKÜ öğrencilerinin uluslararası arenada elde ettikleri başarılar gurur verici oldu.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi gururlu

Ülke ve dünya çapında spor alanında büyük başarılar elde eden ALKÜ'den bir yenisi daha geldi. Spor fakültesinde öğrenim gören 2 öğrenci boks ve dağ bisikleti müsabakalarında üniversitelerini temsil etti.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri üniversitelerine bir kere daha gurur yaşattı. Uluslararası Mardin MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışları “Elit Kadınlar” kategorisinde yarışan Sevim Gerçek birinci olurken Türkiye'nin ilk WBC Kadın Şampiyonu Boksör Seren Ay Çetin ise rakibini yenerek büyük başarı elde etti.

Mardin MTB Cup başarısında ALKÜ imzası

Mardin Dara Antik Kenti'nde yapılan Uluslararası Mardin MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışları tamamlandı. 10 farklı etabın olduğu ve 120 sporcunun katıldığı yarışta ALKÜ öğrencisi Sevim Gerçek'te vardı. Büyük bir başarıya imza atan Gerçek yarışmanın birincisi oldu.

Türkiye'nin ilk Dünya Boks Konseyi (WBC) Kadın Şampiyonu Boksör Seren Ay Çetin!

Mega Fight Arena organizasyonluğuyla gerçekleştirilen boks maçında Hintli rakibi Renu Phogat'ı yenen Çetin rakibine kariyeri boyunca ilk yenilgisini yaşattı. Maç sonrasında hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu dile getirerek destek olan herkese teşekkür etti.

Alanya Medya / ÖZEL HABER