Alanya'daki o şubesi şaşkına uğrattı! Ürünlerinde domuz eti kullanıldığı tartışma konusu!

Alanya'daki o şubesi şaşkına uğrattı! Ürünlerinde domuz eti kullanıldığı tartışma konusu!
Türkiye'nin dört bir yanında şubesi bulunan Köfteci Yusuf ile ilgili skandal gündeme geldi. Alanya'da aktif olarak faaliyette olan şubesinden domuz eti çıktığıyla ilgili tartışmalar sürüyor.

Köfteci Yusuf'un Alanya'daki şubesinden domuz etinin çıktığına yönelik iddialar büyük tepki çekti. Sosyal medyada süren tartışmalarda bu köfte zincirinin Köfteci Yusuf'a ait olup olmadığı konuşuluyor. Köfteci Yusuf'un avukatı konuyla ilgili açıklama yaptı.

Domut eti iddiası sosyal medya üzerinden başladı

Köfteci Yusuf'un domuz eti kullanmasıyla ilgili iddiaların başladığı yer sosyal medyaydı. Vatandaşlar bu firmanın Köfteci Yusuf olmadığını öne sürerken firmayla ilgili araştırmalar yapılmaya başladı.

Köfteci Yusuf'tan açıklama geldi

Köfteci Yusuf'un avukatı Ali Uslu konuya ilişkin açıklama yaptı. Gazete Pencere'deki Leyla Aydoğan'a yapmış olduğu açıklamada konuyla ilgili bilgi sahibi olmadığını dile getirdi. Dolayısıyla ortaya atılan iddialara yanıt vermeyeceğini de ifade etti.

Tüm bu gelişmelerden sonra Tarım ve Orman Bakanlığı'nın gıda sahteciliğiyle ilgili iddiaları Sadettin İnan tarafından hatırlatıldı. Tarımdan Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadettin İnan et firmalarından birinin domuz eti listesinde yer aldığını vurguladı. Ancak firmanın konuyu mahkemeye taşıdığını da belirterek yürütmeyi durdurma kararı aldığını açıkladı. Köfteci Yusuf'tan şuan için net bir cevap gelmese de ilerleyen günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER