Alanya'da safari sorunu bitmiyor! Denetimler sıkılaştı!

Alanya'da safari sorunu bitmiyor! Denetimler sıkılaştı!
Alanya'da kısa bir zaman önce meydana gelen görüntüler yankı uyandırmıştı. Ancak tam olarak çözülemeyen yeni sorunlar da gündeme geldi. Ayakta seyahat eden yolcuların görüntüleri tepki çekerken safari araçlarına da denetim yapıldı.

Alanya'da safari araçlarıyla ilgili geçmiş zamanlarda meydana gelen görüntüler can sıkmıştı. Tam olarak bu sorunların önüne geçilemedi. Yolcuların ayakta seyir halinde olması tehlike teşkil etti. Ani duruşlarda çeşitli olumsuzlukların meydana gelebileceğine dikkat çekildi.

Daha önce neler olmuştu?

Alanya'da düzenlenen safari turlarına katılan bir grup oyuncak tabancalarla su savaşı yapmıştı. Bu esnada eğlenceye dahil olmak isteyen şoförlerden biri sürücü koltuğundan kalkmıştı. Ancak el frenini çekmeyi unuttuğundan dolayı eğimli yolda geri geri gitmeye başlayan araç korku dolu anlar yaşatmıştı. Bu olayların ardından yetkililerin denetimleri sıkılaştırması ve gerekli önlemlerin alınması istendi.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı safari araçlarını tek tek denetledi

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgedeki güvenliği ve trafik düzenliğini sağlamak için yeni bir trafik uygulaması gerçekleştirdi. Alacami, Oba, Dim Çayı, Sapadere ve Değirmendere de gerçekleştirilen denetimlerde 14 safari aracı kontrol edildi.

Yapılan kontroller sonrasında toplamda 3 sürücüye trafik kurallarına uymadıkları gerekçesiyle 7 bin 260 TL para cezası kesildi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER