Alanya`da Konut Fiyatları Gündemden Düşmüyor! Yine Kafalar Karıştı!

Alanya`da Konut Fiyatları Gündemden Düşmüyor! Yine Kafalar Karıştı!
Alanya`da fiyatlar yerinde duramıyor. İlanlar kafa karıştırıyor.

Alanya`da emlak fiyatları kafaları karıştırmaya devam ediyor. Avsallar`da bir konut birkaç gün içinde farklı fiyatlarla ilana koyuldu. Emlak piyasası bununla beraber yeniden gündemde.

Alanya`da fiyatlar dur durak bilmiyor. Fiyatların sürekli yükselmesi can sıkmaya devam ederken, şimdi de yerinde duramayan fiyatlar ortaya çıktı.

Bir kullanıcı sahibinden.com`a verdiği ilanda fiyatta birkaç gün içinde sürekli değişiklikler yaptı. Bunu gören vatandaşlar şaşkınlık geçirdi. Kullanıcı 2 Ekim`de evi 1 milyon 600 bin liraya ilana koydu. Ardından çok zaman geçmeden fiyat önce yükseldi sonra düştü.

Yaşanan durum emlak piyasasındaki dengesiz fiyatlandırmayı yeniden gündeme getirirken, uyanık geçinen emlakçıların uyguladığı yanıltıcı taktikler gözler önüne serildi.

Sosyal Medya Aracı Oluyor

Bir sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda ilginç bir iddiada bulundu. Emlakçıların fiyat oyunları oynadığını iddia eden kullanıcı paylaşımıyla epey dikkat çekti.

Vatandaşların da büyük tepki verdiği bu paylaşım büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili uzmanlar yaşanan bu durumların alıcıları yanıltabileceğini ve yanlış karar vermelerine neden olabileceğini söyledi.

Emlak sektöründe yaşanan krizlerin üzerine bir tanesi daha böylelikle eklenmiş oldu. Yüksek fiyatlar ve bu tür akıl oyunları konusunda dikkatli olunması gerekiyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER