Alanya Belediyesi duyurdu: Tiyatro Sezonu 11 Ekim'de başlıyor!

Alanya Belediyesi duyurdu: Tiyatro Sezonu 11 Ekim'de başlıyor!
Alanya Belediye Tiyatrosu 11 Ekim Cuma günü ‘Prömiyer Partisi’ oyunuyla sahnelere geliyor. Yeni oyunla sezonun başlayacağını duyuran belediye tiyatroseverleri bekliyor.

Alanya Belediye Tiyatrosu 2024-2025 yeni sezona hazırlanıyor. 11 Ekim Cuma günü saat 20:00'de perdelerini açacak ‘Prömiyer Partisi’ oyunu ile izleyenlere seyir zevki yaşatacak.

Prömiyer Partisi oyununun basın toplantısı yapıldı

İlk defa sahnelenecek olan Prömiyer Partisi oyununu İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Levent Aras yönetiyor. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak, Belediye Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, Yönetmen Levent Aras ve oyuncuların katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında özel anlar yaşandı.

Yönetmen Aras, ''Çok keyifli, matrak ve bir o kadar da cümlesi olan bir oyun. Kıskançlık, öfke, saldırganlık duygularının Antik Yunan’dan günümüze kadar hala süregeldiğini esprili bir dille anlatıyor. İki bölümden oluşuyor. Birincisi Shakespare döneminde, diğeri ise günümüzde geçen bir hikâyeden oluşuyor. Mekanlar ve kostümler değişse de değişmeyen bazı duygular var. Bu duygulara insanın bilinç, akıl ve iradeyle karşı koyabilmesi gerektiğini, karşı koyamayanların da ne hale düşüğünü matrak bir dille gördüğümüz bir oyun olacak'' diyerek tüm Alanya halkını tiyatroya davet etti.

Toplam 100 dakika sürecek olan oyunda Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncuları sahne alacak.

Alanya Medya / ÖZEL HABER