Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu piyangosu vurdu! Rekor bonservis transfer bombası patladı

Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu piyangosu vurdu! Rekor bonservis transfer bombası patladı
Hem süper ligde hem de konfederasyon kupasında şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu bombası patladı. Napoli ve Borussia Dortmund'un ardından yeni talip çıktı...

Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu piyangosu vurdu! Rekor bonservis transfer bombası patladı - Süper Lİg'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya rekabeti başa baş sürdüren Fenerbahçe bir taraftanda yeni sezonun kemi kadrosunu kurmaya çalışıyor. Yeni sezonda takıma alınacak isimler belirlenmeye çalışınırken ayrıca takımdan gidecek isimler de belirleniyor.

FERDİ KADIOĞLU HANGİ TAKIMA GİDECEK, TRANSFER OLACAK 2024?

Gösterdiği performansla takdir toplayan ve Avrupa devleri peşine takan Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri giderek artıyor. Devre arası transfer sezonu bitmesine rağmen adı transfer söylentileriyle anılan genç oyuncuya bir Avrupa devi daha kanca attı.

fenrri-3.jpg

Adı Napoli ve Dortmund gibi ekiplerle anılan Kanarya'nın yıldızını, son gündemine alan takım Newcastle United oldu.

ferdi-1.jpg

Ada basını, Newcastle'ın Fenerbahçe'den Ferdi hakkında bilgi istediğini iddia etti.

ferdi-2.jpg

Fenerbahçe yönetiminin milli futbolcu 40 milyon Euro'dan az bir rakama göndermeyi düşünmediği belirtildi.24 yaşındaki oyuncu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplamda 40 maçta süre aldı.

Ferdi Kadıoğlu forma giymiş olduğu bu maçlarda 3 gol ve 4 asist başarısı gösterirken son dönemin gözde futbolcusunun Haziran 2026 tarihine kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir