Emekli maaş promosyonunda son tarife! Akbank bu ödemeleri yapmaya başladı!

Emekli maaş promosyonunda son tarife! Akbank bu ödemeleri yapmaya başladı!
Akbank emekli maaş promosyonu kampanyası ile emeklilere yapılan ödemeler araştırılıyor. Akbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapıyor?

Türkiye’de yaklaşık 16 milyon emekli için oldukça sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Emekliler yükselen yaşam maliyetlerine karşın aynı oranda maaş zamları alamadılar. Seçim öncesinde kendilerine bir müjde verilmesini umut eden emeklilerin bu hesapları da tutmadı.

Emekli vatandaşların ellerinde ise sadece emekli maaş promosyonları kaldı. Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile kendilerine ne kadarlık ödeme yapılacağını emekliler araştırıp duruyorlar. En çok da Akbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası araştırılıyor. Akbank emeklilere hangi fırsatları sunuyor?

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Akbank emekli müşterileri ikna edebilmek amacıyla emekli maaş promosyonu kampanyasında çok önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sadece emeklilere maaş promosyonları verilmiyor aynı zamanda ek imkanlar da sağlanıyor.

Bu ek imkanlar çerçevesinde emekliler sağladıkları kazanımları kullanabiliyorlar. Akbank emekli maaş promosyonu kampanyası çerçevesinde emeklilere maaş promosyonu ödemesi olarak tek seferde ve peşin olarak 10.000 TL tutarında ödeme yapılıyor. 10.000 TL emekli maaşı alan da 40.000 TL emekli maaşı alanda bu emekli maaş promosyonu ödemesini aynı tutarda alıyor.

Tek sistem üzerinden maaş promosyonu ödemesi yapılırken emekliler bu ödemenin üzerine yapılacak ek ödemeleri de merak ediyorlar. Akbank’ın emeklilere sunmuş olduğu bir diğer imkan ise ek promosyon oluyor. Müşteriler emekli maaş promosyonu ödemesini almak için promosyon sözleşmesi yaptıklarında şartlı olarak ek promosyona da sahip olabiliyorlar. Bunun için müşterinin otomatik fatura ödeme talimatı vermesi gerekiyor.

Her bir fatura talimatı için 500 TL ek promosyon verilirken toplam yapılan ödeme tutarı en fazla 2.500 TL oluyor. Bunun için emekli müşterinin 5 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermesi gerekiyor. Akbank emekli müşterilere 10.000 TL maaş promosyonu ve 2.500 TL ek promosyon olmak üzere 12.500 TL tutarında ödeme yapıyor. Müşteriler ayrıca ek imkanlara sahip olabiliyorlar. Gerekli bilgilendirmeler Akbank tarafından yapılıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir