İş Bankası, Kart Sahiplerine Özel 7500 TL'lik Destek Programını Duyurdu: Başvurular İki Gün İçinde Yapılacak

İş Bankası, Kart Sahiplerine Özel 7500 TL'lik Destek Programını Duyurdu: Başvurular İki Gün İçinde Yapılacak
İş Bankası, 7500 TL değerinde bir kampanya düzenliyor. 2 gün içinde katılım sağlanabilecek kampanya kapsamında müşterilere kartlarına 7500 TL yüklenecek. Böylelikle müşteriler, 7500 TL değerinde indirimli alışveriş yapabilecekler. Tatil planı yapacak müşteriler için son 2 gün uyarısı yapıldı. İş Bankası, konaklama sektöründe geçerli olan kampanyanın son günlerine yaklaşıldığını duyurdu.

İş Bankası 7500 TL verecek. Bankanın kampanyasının detayları açıklandı. 2 gün içinde katılım sağlanacak olan kampanya kapsamında müşterilerine kartına 7500 TL yüklenecek. Böylelikle yapılan harcama ise 7500 TL indirimli olacak.

İş Bankası’ndan önemli bir duyuru yapıldı. Tatil planı yapacak müşteriler için son 2 gün uyarısı geldi. Banka, konaklama sektöründe geçerli olan kampanyasında son günlere girildiğini kaydetti. İş Bankası’ndan yapılan kampanya açıklamasına göre, 1 Nisan – 31 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek konaklamalar için 01 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Bankamatik Kartı ve Maximum Kart ile ETS’deki seçili otellerden tek seferde yapılacak 35.000 TL – 49.999 TL arası peşin, 3 veya 6 taksitli ilk alışvere 2.500 TL MaxiPuan, 50.000 TL – 99.999 TL arası peşin, 3 veya 6 taksitli ilk alışverişe 5.000 TL MaxiPuan, 100.000 TL ve üzeri peşin, 3 veya 6 taksitli ilk alışverişe 7.500 TL MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI ÖDÜL KULLANIMI DETAYLARI;

MaxiPuan’larınız 16 Mayıs 2024 tarihinde kampanya koşullarını sağlayan en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Haziran 2024’tür. Kullanılmayan MaxiPuan’lar 01 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacaktır.

MaxiPuan yükleme tarihinde, İş Bankası kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir.

Kampanyaya sadece İşCep veya Maximum Mobil’den katılım sağlanabilmektedir.

Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximum özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiPuan olarak yüklenecektir.

Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir.

Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen rezervasyonların iptal/iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır.

Her bir rezervasyon için sadece bir kez MaxiPuan kazanılacaktır.

Yapılacak olan rezervasyonda ödemelerin farklı kartlarla gerçekleştirilmesi durumunda, ilk ödemenin yapıldığı karta MaxiPuan yüklenecektir.

Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 7.500 TL MaxiPuan kazanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.