Sürücüler için Yeni Cezası Dikkat: Trafik Kurallarını İhlal Edenler 6.440 TL Cezayla Karşı Karşıya

Sürücüler için Yeni Cezası Dikkat: Trafik Kurallarını İhlal Edenler 6.440 TL Cezayla Karşı Karşıya
Emniyet şeridi ihlali yapan sürücülere 6 bin 440 TL cezası kesilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kurala uymayan her sürücü bu miktarı ödemek zorunda kalacak. Trafiğe çıkan araç sahiplerine yönelik alınan kararın amacı, trafik kazalarını azaltmak.

Trafiğe çıkan milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor. 6 bin 440 TL cezası var. Kurala uymayan her sürücü 6 bin 440 TL ödeme yapmak zorunda kalacak.

Trafiğe çıkan araç sahiplerine yönelik karar alındı. Emniyet şeridi ihlali yapan sürücülere tam 6 bin 440 TL para cezası kesilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), trafik kazalarını azaltmak için birçok kurallar belirliyor.

6 BİN 440 TL CEZASI VAR

Emniyet şeridini yetkisiz şekilde kullanan sürücülere 6 bin 440 TL para cezası kesiliyor. Bu durum özellikle büyük şehirlerde, trafik yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerde sıkça görülen bir sorun haline geldi. Emniyet şeridinin gereksiz yere kullanılması, trafik akışını olumsuz etkileyerek büyük bir sorun oluşturuyor.

YÜZDE 25 İNDİRİM UYGULANIYOR!

Emniyet şeridi ihlaline 6.440 TL para cezası kesiliyor. Bu cezanın bir ay içinde ödenmesi durumunda ise %25 indirim uygulanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir