Ankara'dan o ile gitmek 80 dakika! Bir çile sona eriyor

Ankara'dan o ile gitmek 80 dakika! Bir çile sona eriyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Ankara'daki ziyaretinde yaptığı açıklamalar, Türkiye'nin ulaşım sektöründeki önemli gelişmeleri ve yapılan yatırımları gözler önüne serdi. Bakan Uraloğlu açıklamasında yeni bir hattı tanıttı. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Susuz Mahallesi'ni ziyaret etti ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Bakan Uraloğlu, burada yaptığı açıklamalarda, otoyolun içerisinde kalan yolların Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiğini belirtti ve bu konuda iş birliği yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Ayrıca, Ankara-Elmadağ arasında yapılacak tren seferleri hakkında da bilgi veren Uraloğlu, vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkanı sunacaklarını ifade etti.

GÜNDE 6 SEFER UYGULANACAK

1

Bakan Uraloğlu'nun Elmadağ Tren İstasyonu'nda yaptığı açıklamalarda ise, Ankara-Elmadağ arasında 6 sefer düzenleneceği ve bilet fiyatlarının uygun olduğu vurgulandı. Demiryolu alanında yapılan yatırımlara da değinen Uraloğlu, Türkiye'nin dört bir yanını demiryolu ağları ile birleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı projesine ilişkin olarak da açıklamalarda bulunan Bakan Uraloğlu, bu projenin başlatıldığını ve saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerle seyahat süresinin 80 dakikaya ineceğini duyurdu. Ayrıca, metro ulaşım ağlarına ilişkin yapılan çalışmalara da değinen Uraloğlu, Ankara'nın raylı sistem hat uzunluğunun artırılması için planlamaların devam ettiğini ifade etti.

Bakan Uraloğlu'nun bu açıklamaları, Türkiye'nin ulaşım ve altyapı alanındaki gelişmelerine dair önemli bir yol haritası sunuyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın yürüttüğü projelerin vatandaşlara sağlayacağı kolaylıklar ve modernizasyon adımları, ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir