Fatih Tekke, Alanyaspor'un Cesur Oyununa Övgüler Yağdırdı

Fatih Tekke, Alanyaspor'un Cesur Oyununa Övgüler Yağdırdı
Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Beşiktaş maçının ardından oyuncularının performansını değerlendirerek, takımının bugüne kadar gösterdiği çabanın takdire değer olduğunu vurguladı.
Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Beşiktaş ile berabere kaldıkları maçın ardından oyuncularının performansını değerlendirerek, takımının ligin bu haftasına kadar gösterdiği çabanın takdire değer olduğunu belirtti.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Alanyaspor, sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Beşiktaş’ın eksik olmasına rağmen yetenekli oyunculara sahip olduğunu ifade etti. Tekke, “Maçın hemen hemen tamamında üstün olan taraf Alanyaspordu. Cesur oynayan bir Alanyaspor vardı. Karşımızda eksik bir takım ama ismi Beşiktaş. Beşiktaş ile oynuyorsunuz. Yetenekli oyunculara sahip. Oyunun bazı bölümlerinde üstünlüklerini yetenekleriyle sağlayan bir Beşiktaş vardı. Son 10 dakikada gençlerin sahaya girmesi Beşiktaş adına sevindirici. Oyunun son bölümünde ısrarla uyarmamıza rağmen uzun orta yapmamıza rağmen oyuncular yorgundu. Ama genel hatlarıyla oyunun üzerinde koyarak, doğru yerleşerek, baskıları yapmaya çalışarak geldiğimiz günden bu yana devam eden bir tarz. Oyuncuların bunu sürekli yapmasını beklemek de kolay değil. Yapması da kolay değil. Oyuncularım şu ana kadar bunu eksiksiz yapmaya çalıştılar. Hepsinin ayaklarına sağlık. Alanyaspor hak ettiği bir konumda. Beklentilerin çok üzerinde bir durumdayız. İki haftada oyunlarımızın üzerine koymaya çalışarak devam edeceğiz. Her iki takıma da başarılar diliyorum. Bugün 2 puan kaybettik diyebilirim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.