Kartlara 500 TL Yatırım İçin Son 3 Gün: İşlemlerinizi Gece 23:59'a Kadar Tamamlayın

Kartlara 500 TL Yatırım İçin Son 3 Gün: İşlemlerinizi Gece 23:59'a Kadar Tamamlayın
VakıfBank Worldcard sahiplerine, 18-30 Nisan tarihleri arasında belirtilen online alışveriş sitelerinden yapacakları 15.000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL Worldpuan hediye edileceği duyuruldu. Kampanyadan aynı gün içinde aynı üye işyerinden sadece bir kez faydalanılabilecek.

VakıfBank Worldcard ile 18-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Amazon.com.tr, Trendyol, TrendyolMilla, Hepsiburada, N11, Çiçeksepeti ve PttAvm web site ve mobil uygulamaları üzerinden yapacağınız toplam 15.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL Worldpuan hediye edileceği belirtildi. Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda aynı gün aynı üye işyerinden yapacağınız alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil olacağı bildirildi.

HANGİ DURUMLAR KAMPANYAYA DAHİL

Banka tarafından yapılan duyuruda fiziki mağazalardan, fiziki POS’lardan ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayıp, kampanya koşullarında yer alan seçili internet sitelerinden ve mobil uygulamalarından gerçekleştirilen alışverişlerin kampanyaya dahil olduğu belirtilerek seçili sitelerden yapacağınız cüzdan yüklemeleri kampanyaya dahil olmadığı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan duyurunun devamında Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemleri dahil olup, Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemler dahil olmadığı belirtilerek kampanyanın müşteri bazında olduğu vurgulandı ve “Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 500 TL Worldpuan kazanabilir.” denildi.

KAMPANYA AYRINTILARI

Konu ile ilgili olarak Vakıfbank tarafından kampanya hakkında yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ”KAZAN” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 5724’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ”Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Kampanya katılımınızı 18-30 Nisan 2024 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

BusinessCard’lar, Bankomat Kartlar, nakit çekim, yurt dışı, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, faiz ve komisyon kullanılarak yapılan alışverişler, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, Fast Pay, Paycell ve passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 3 Mayıs 2024 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 3 Haziran 2024 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 4 Haziran 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir