Araç Sahipleri Dikkat: Benzin ve Motorin Alımlarında 200 TL İndirim Yapılacak!

Araç Sahipleri Dikkat: Benzin ve Motorin Alımlarında 200 TL İndirim Yapılacak!
İş Bankası, akaryakıt alışverişi yapanlara özel bir kampanya düzenledi. Kampanyaya katılanlar, 200 TL değerinde para hediye edilecek. Detaylar için iş bankası tarafından yapılan açıklamaya göz atabilirsiniz.

Benzin, motorin, LPG harcaması yapanlara yönelik bir fırsat sunuldu. Akaryakıt alışverişine kampanya düzenlendi. İş Bankası kartıyla akaryakıt alacakların kartına para hediye edilecek. Kampanya hakkında katılım sağlamak isteyenler için detaylar bildirildi.

200 TL HEDİYE EDİLECEK

İş Bankası, akaryakıt sektöründe geçerli olmak üzere bir kampanya açıkladı. İş Bankası’ndan yapılan kampanya açıklamasına göre, 15 Mayıs tarihine kadar Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 200 TL MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI AKARYAKIT ÖDÜLÜ KULLANIMI;

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuanlarınız 21 Mayıs 2024 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Haziran 2024 (bu tarih dâhil)’tür.

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir