8 Mayıs'ta Açıklanan Sigara Zammı ile Paket Fiyatları Rekor Seviyeye Ulaştı: İşte Yeni Fiyat Listesi

8 Mayıs'ta Açıklanan Sigara Zammı ile Paket Fiyatları Rekor Seviyeye Ulaştı: İşte Yeni Fiyat Listesi
Sigara fiyatlarına yeni bir zam haberi geldi. 3 farklı sigara grubunda fiyatlar arttı. Sigara tiryakileri üzerinde etkili olan bu zam haberi, güncel durumu merak ettiriyor. Detaylar için haber linkine göz atabilirsiniz. Ayrıca diğer haberlerimize de göz atmayı unutmayın.

Sigara fiyatları hakkında her gün yeni haberler geliyor. Bundan önce peş peşe sigara zamları duyuruldu. Tam bitti derken yeni bir zam haberi daha geldi. Sigara tiryakilerini etkileyen yeni bir zam haberi geldiği ifade edilerek bu kez, 3 farklı sigara grubunda fiyatların arttığı bildirildi. Bu noktada sigara fiyatlarının güncel durumu merak edilirken son zam ayrıntıları da paylaşıldı.

EROL DÜNDAR DUYURDU

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından çok önemli bir açıklama yaptıı. Dündar açıklamalarında sigara fiyatlarına yapılan zammı paylaştı ve  “Son sigara grubuna da zam geldi” diyerek 3 TL’lik bir zam yapıldığını aktardı.

BAT, TT ve Imperial Tobacco gibi sigara gruplarına yapılan zam sonrası, en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları da değiştiği belirtildi ve BAT grubunun en pahalı sigarası 75 TL iken, en ucuzu 58 TL olduğu ve  TT grubunda en pahalı sigara 64 TL’ye yükselirken, en ucuzu 53 TL olarak belirlendiği de ifade edildi Imperial Tobacco grubunun en pahalı sigarası 70 TL’ye çıkarken, en ucuzu ise 56 TL olarak güncellendi.

EN UCUZ 63 TL OLDU

Daha önce JTI ve PM sigara gruplarına da zam geldiği hatırlanırken JTI sigara grubunun en pahalı sigarası 70 TL iken, en ucuzu 58 TL olarak belirlendiği ve  Philip Morris (PM) sigara grubunun ise en pahalı sigarası 70 TL’ye yükselirken, en ucuzu ise 63 TL olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.