Pegasus, 10-16 Mayıs Tarihleri Arasında 1 Euro'ya Uçak Bileti Kampanyası Düzenliyor

Pegasus, 10-16 Mayıs Tarihleri Arasında 1 Euro'ya Uçak Bileti Kampanyası Düzenliyor
Pegasus Hava Yolları, seyahat planı yapanlar için 1 Euro'ya bilet kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 10-16 Mayıs tarihleri arasında alınacak biletlerde geçerli olacak. İlk sefer 27 Haziran'da İstanbul-Edinburgh hattında düzenlenecek. Seyahat etmek isteyenler için fırsatı kaçırmayın!

Pegasus’tan 1 Euro’ya bilet kampanyası başlatıldı. Seyahat planı olanlar için güzel haber geldi. İlk sefer 27 Haziran’da düzenlenecek. Ucuz bilet kampanyasının ise 10-16 Mayıs tarihleri arasında alınacak biletler için geçerli olacağı bildirildi.

1 EURO’YA SATIŞA SUNULACAK

Pegasus’tan seyahat planı yapanlar için bilet kampanyası düzenlendi. Pegasus Hava Yolları’nın İstanbul-Edinburgh seferi haftanın 2 günü düzenleneceği bildirildi. Yeni hattın biletlerinin açılışa özel, 10-16 Mayıs tarihlerinde 2 bin 500 koltukla sınırlı olmak koşuluyla, vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatıyla satışa sunulacak. Yeni hattın biletleri kampanyası sonrası 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

HAFTANIN 2 GÜNÜ DÜZENLENECEK

Pegasus’un Edinburgh’a düzenleyeceği uçuşlar; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Edinburgh Havalimanı’na Perşembe ve Pazar günleri saat 11:40’ta; Edinburgh Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise yine aynı günler saat 15:30’da düzenlenecek.

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, “Pegasus Hava Yolları olarak, yeni açtığımız uluslararası hatlarla Türkiye’nin turizm potansiyeline katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte, İstanbul ve Edinburgh’u birbirine bağlamaktan mutluluk duyuyor, bu deneyimi en avantajlı fiyatlarla misafirlerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.