Halkbank, Anneler Günü'ne Özel 150 TL ParafPara Hediye Ediyor

Halkbank, Anneler Günü'ne Özel 150 TL ParafPara Hediye Ediyor
Halkbank'ın Anneler Günü kampanyasına katılmak çok kolay! 01-12 Mayıs tarihleri arasında belirtilen sektörlerde tek seferde 750 TL ve üzeri harcama yaparak her 750 TL harcamada 30 TL ParafPara kazanabilirsiniz. Toplamda 150 TL'ye kadar ParafPara kazanma fırsatını kaçırmayın!

Nasıl Katılabilirsiniz?

Halkbank’ın Anneler Günü kampanyasına katılmak oldukça kolay. 01 – 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında yurt içinde giyim, elektronik, kozmetik, kuyum ve çiçek sektörlerinde tek seferde 750 TL ve üzeri harcama yapmanız yeterli olacak. İlk harcama sonrasında her 750 TL ve üzeri harcamada 30 TL ParafPara kazanabilirsiniz. Toplamda ise 150 TL’ye kadar ParafPara kazanma şansınız bulunuyor.

Başvuru Şartları ve Detaylar

  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından “HEMEN KATIL” butonuna tıklamanız veya “ÖDÜL” yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS göndermeniz gerekiyor.
  • Kampanyaya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numaranızdan gönderilmelidir.
  • Bir kart ile kampanyaya katılım sağlandığında, müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
  • Kampanya, müşteri bazlıdır ve bir müşteri yalnızca bir kez katılabilir, en fazla 150 TL ParafPara kazanabilir.

Hediye ParafPara Nasıl Kullanılabilir?

Kazanılan ParafPara, Halkbank’ın sunduğu birçok ürün ve hizmette kullanılabilir. ParafPara’nızı giyim, elektronik veya diğer kategorilerde yapacağınız alışverişlerde kullanabilir, ekonomik olarak avantaj sağlayabilirsiniz. Hediye ParafPara kazanmak isteyen herkesin bu özel kampanyaya katılma imkanı bulunuyor.

Halkbank’ın Anneler Günü kampanyası ile harcamalarınıza değer katarken, sevdiklerinize özel günlerde hediye seçme özgürlüğü de sunuyor. Hem annenizi mutlu etmek hem de ekonomik kazanç sağlamak için bu fırsatı kaçırmayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.