Çocuk BES Programına Katılan Ailelere 1000 TL Teşvik Verilecek

Çocuk BES Programına Katılan Ailelere 1000 TL Teşvik Verilecek
Garanti BBVA Emeklilik, çocuklar için geleceği güvence altına alma fırsatı sunan BES Başlatma Kampanyası düzenliyor. 23 Nisan - 19 Mayıs tarihleri arasında dijital kanallar aracılığıyla kolayca BES başlatma imkanı sağlayan banka, kampanyaya katılan müşterilere çekilişle değerli hediyeler kazanma şansı tanıyor. Detaylar için tıklayın: Çocuklara BES Başlatanlara Özel 1000 TL Hediye Kampanyası!
Garanti BBVA Emeklilik, 19 Mayıs 2024 tarihine kadar Bireysel Emeklilik Sistemine (BES) başvuranlara özel bir kampanya düzenliyor! Çocukları için geleceği düşünen ebeveynler için çılgın fırsatlar sunan bu kampanya ile ilgili detaylar haberimizde...

Garanti BBVA Emeklilik, müşterilerine çocukları için geleceği güvence altına alma fırsatı sunuyor. Dijital kanallar aracılığıyla kolayca BES başlatma imkanı sağlayan banka, 23 Nisan-19 Mayıs tarihleri arasında bu kampanyayı düzenliyor. Çocuklarına BES başlatan müşteriler çekilişle birbirinden değerli hediyeler kazanma şansını yakalıyor.

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, kampanya hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Çocuklarının geleceğine yönelik tasarruf ve birikim yapmak isteyen ebeveynler için BES, kazançlı bir yatırım aracıdır. Biz de çocukların BES’e dahil olmalarını ve gelecekleri için birikime küçük yaşta başlanmasını önemsiyoruz.” Kampanya kapsamında çocukları için BES başlatan müşterilere çeşitli ödüller verilecek. Bunlar arasında Land of Legends’ta konaklama, Airpods Max, Ipad Air, Meta Quest gibi değerli hediyeler bulunuyor.

Garanti BBVA müşterileri, BES başlatmak için şubeye gitmeye veya çağrı merkezini aramaya gerek duymadan, dijital kanallar aracılığıyla başvuru yapabilirler. Kampanyaya katılmak için Garanti BBVA Mobil uygulamasına giriş yaparak ilgili adımları takip etmek yeterlidir. Ayrıca, kampanya kapsamında çocuklarına BES başlatan müşterilere 1000 TL hediye edilmektedir.

Çocuklarınızın geleceğini garanti altına almak için bu fırsatı kaçırmayın! Garanti BBVA Emeklilik’in düzenlediği bu çılgın kampanya ile çocuklarınız için birikim yapmaya başlayın ve birbirinden değerli hediyeler kazanma şansını yakalayın. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için Garanti BBVA’nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.