0, 2, 4, 6, 8 Biten Kimliklere Para Müjdesi! 15 Günde Hesaplara Aktarılacak

0, 2, 4, 6, 8 Biten Kimliklere Para Müjdesi! 15 Günde Hesaplara Aktarılacak
Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası 1 Mayıs 2024 ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Müşteriler, Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden katılım sağlayarak kampanyadan yararlanabilecekler.

Bankkart Genç kartı sahipleri, müze, sinema, tiyatro ve konser bileti alımlarında yüzde 19 indirim kazanacaklar. Toplamda 190 TL Bankkart Lira kazanma şansına sahip olan katılımcılar, Bankkart Liralarını kampanya şartlarına uygun şekilde kullanabilecekler.

Kampanya Ayrıntıları

  • Ziraat Bankası’nın yeni kampanyası, 1 Mayıs 2024 ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.
  • Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden kampanyaya katılım sağlamaları gerekecek.
  • Katılımcılar, Bankkart Genç kartları ile yapacakları müze, sinema, tiyatro ve konser bileti alımlarında yüzde 19, toplamda 190 TL Bankkart Lira kazanacaklar.
  • Bankkart Liralar, kampanya şartlarını sağlayan müşterilerin kartlarına anında yüklenecek.
  • Her müşteri, kampanya süresince en fazla 190 TL Bankkart Lira kazanabilecek.
  • Kazanılan Bankkart Liralar, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilecek.
  • Kampanyaya sadece Bankkart Genç kartı ile yapılan işlemler dahil olacak. Bankkart, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleriyle yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Ziraat Bankası’nın müşterilerine sunduğu avantajlı fırsatlardan sadece biri. Kimlik numarasının son hanesi belirtilen rakamlarla biten müşteriler, bu özel kampanyadan yararlanarak hesaplarına ekstra para kazanma fırsatını kaçırmamalılar!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.