Süper Lig Devi, Yeni Yıldızını Buldu: Christian Eriksen İmza İçin Geliyor!

Süper Lig Devi, Yeni Yıldızını Buldu: Christian Eriksen İmza İçin Geliyor!
Süper Lig'in önde gelen takımlarından biri, futbol dünyasının parlayan yıldızlarından Christian Eriksen ile anlaşma sağladı. Danimarkalı orta saha oyuncusu, imza atmak üzere Türkiye'ye doğru yola çıktı.

Danimarka'nın son dönemde yetiştirdiği en önemli futbolculardan olan Christian Eriksen, kariyerine Türkiye'de devam etmek için gün sayıyor. Yıldız oyuncu, orta sahaya takviye çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın yeni maestrosu olacak.

CHRISTIAN ERIKSEN CUMA GÜNÜ İSTANBUL'DA

İngiliz basınında yer alan haberde Christian Eriksen'in Cuma günü Galatasaray'a imza atmak için İstanbul'a geleceği aktarıldı. Manchester United'ın Premier Lig'de ocak ayı ortasında yaptığı Tottenham karşılaşmasından bu yana süre alamayan yıldız oyuncu için başka Türk kulüplerinin de ilgisi olduğu belirtildi. İngiliz ekibinin Danimarkalı futbolcunun ayrılığı konusunda zorluk çıkarmayacağına da değinildi.

GALATASARAY'A İLAÇ OLACAK

Sezon başından bu yana yaşadığı sakatlıklarla orta sahada problem yaşayan Galatasaray, bölgede çeşitli arayışlara girmişti. Teknik direktör Okan Buruk, zaman zaman Kaan Ayhan'ı Torreira'nın partneri yaparken, son dönemde formuyla ön plana çıkan Kerem Demirbay formayı kapmıştı. Christian Eriksen'in gelişi, üç kulvarda yoluna devam eden sarı kırmızılıların elini bir hayli güçlendirecek.

DEĞERİ 100 MİLYON EUROYA KADAR ÇIKMIŞTI

Daha önce bonservisine şu ana kadar 42,5 milyon euro ödenen Christian Eriksen, Tottenham'da kariyerinin zirve yıllarını yaşadığı dönemde değerini 100 milyon euroya kadar çıkarmıştı. Daha sonra milli maçta yaşadığı sağlık sorunu sonrası bir süre futboldan uzak kalan Danimarkalı yıldız, sahalara bir başka Premier Lig ekibi Brentford ile dönmüştü. Başarılı orta sahanın son adresi ise 2022 yaz aylarında katıldığı Manchester United oldu.

MANCHESTER UNITED RAKAMLARI

Kırmızı Şeytalar'la 63 maçta 4129 dakika sahada kalan Christian Eriksen, ürettiği 3 gol ve 12 asist ile skora katkı sağlamayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.