Beşiktaş'ın Yeni Transferi Al-Musrati'nin Form Düşüklüğünün Arkasındaki Gerçek Açığa Çıktı

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Al-Musrati'nin Form Düşüklüğünün Arkasındaki Gerçek Açığa Çıktı
Beşiktaş'ın devre arasında büyük umutlarla transfer ettiği Libyalı oyuncu Al-Musrati'nin beklenen performansın altında kalmasının nedeni, geçirdiği sakatlıklar olarak belirlendi.

Beşiktaş'ın bu sezonki flaş transferlerinden biri olan ve devre arasında rekor bir bedelle kadrosuna katılan Libyalı orta saha oyuncusu Al-Musrati, takımının son maçlarında beklenen performansı sergileyememesiyle eleştirilerin odağında yer aldı. Derbide sergilediği düşük tempo ve pas hatalarıyla dikkat çeken oyuncunun, bu form düşüklüğünün arkasında önemli sakatlıkların yattığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın flaş transferlerinden Ernest Muçi derbideki performansıyla sınavı geçerken, Al-Musrati hayal kırıklığı yarattı.

Ters vuruşla kendi takımının ağlarını sarsan ayrıca düşük temposu ve pas hatalarıyla dikkat çeken Musrati'nin, siyah-beyazlılara gelmeden önce iki önemli sakatlık geçirdiği ortaya çıktı.

Sezon başında 15 gün, 9 Kasım ile 19 Ocak tarihleri arasında ise 71 gün sahalardan uzak kalan Libyalı yıldızın, bu nedenle beklentilerin altında kaldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.