Simpsonlar 2025 kehanetleri! Korkutan dolar kehaneti TEPETAKLAK olacak elinde olan yanacak

Simpsonlar 2025 kehanetleri! Korkutan dolar kehaneti TEPETAKLAK olacak elinde olan yanacak
Simpsons Türkiye kehaneti gündeme bomba gibi düşerken dolar ve kripto para kehaneti gündemi salladı. Simpsons kehanetleri nasıl biliyor?

Simpsonlar 2025 kehanetleri! Korkutan dolar kehaneti TEPETAKLAK olacak elinde olan yanacak - Yıllar öncesinden çekilen bölümlerinde bugün olan pek çok olayı nokta atışı doğru bilen Simpsonlar'ın bölümleri mercek altına alınmıştı.

ABD yapımı ünlü dizi Simpsonlar, dolar ve kripto para üzerine bomba bir kehanette bulundu. Rakamları işaret eden kehanet, yatırımcıların dikkatini çekti. Trump'ın başkanlığı, Titanic faciası, Apple Vision Pro ve pek çok kehanette bulunan Simpsonlar şimdi de dolar ve kripto para tahminleriyle adından söz ettirdi.

SİMPSON KEHANETLERİ KRİPTO PARA VE DOLAR!

Kehanetleriyle tanınan Amerikan dizisi Simpsonlar bu kez dolar ve kripto parayı işaret etti. Sosyal medyanın gündemine oturan bölümünde doların değer kaybedeceği işaret ediliyordu. Simpsonların dikkat çeken bölümünde dolar yerine sanal para sistemine geçiş yapıldığı paylaşıldı.

2026 yılından itibaren doların tüm değerini kaybedeceği ve yerine sanal paranın geçeceği öngörülüyor. Ardından kripto paraların değerleri hakkındaki tahminlerin yer aldığı bölüm sosyal medyada viral oldu.

Simpsonlar kehanetinde bu kez kripto paralar yer aldı. Yatırımcıları heyecanlandıran kehanette, kripto para borsasındaki tahminler tek tek paylaşıldı. İsabetli kehanetleriyle bilinen dizide 2024 yılında en çok artacak kripto paralar paylaşıldı. İşte kripto para kehanetindeki rakamlar şu şekilde:

Günümüzde 0,55 dolar olan XRP, Simpsonlar'ın kehanetine göre 589 dolar olacak.

Şu anlık 0,60 dolar olan ADA, Simpsonlar kehanetine göre 36 dolar olması bekleniyor.

simpson-dolar-tahmini.jpg

DOLAR KURU DÜŞECEK Mİ, 2026 DOLAR KURU TAHMİNİ, 1 DOLAR KAÇ TL OLUR?

Amerikan dizisi Simpsonlar, kehanetleriyle tanınıyor ve bu sefer dolar ve kripto paraları hedef aldı. Sosyal medyada gündem olan bölümde, doların değerinin düşeceği ve sanal para sistemine geçileceği belirtildi. Kararın haberine göre, Simpsonların ilgi çeken bölümünde, doların yerini sanal paranın alacağı ve 2026 yılında doların tamamen değersiz olacağı öne sürüldü. Bu tahminlerin ardından, kripto paraların gelecekteki değerleri hakkında da iddialar ortaya atıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir