TOGG Otomobilinin Yeni Fiyat Listesi Açıklandı: Dikkat Çeken Değişiklikler!

TOGG Otomobilinin Yeni Fiyat Listesi Açıklandı: Dikkat Çeken Değişiklikler!
TOGG, nisan ayında başlattığı kampanyayı genişleterek T10X modeli için yeni finansman avantajları sunmaya devam ediyor. Kullanıcılara çeşitli seçenekler sunan kampanya, T10X V2 uzun menzil başta olmak üzere diğer modeller için özel kredi fırsatları sunuyor.

TOGG, nisan ayında başlattığı kampanyayı genişleterek T10X modeli için yeni finansman avantajları sunmaya devam ediyor. En donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için başlatılan kampanya, kullanıcılar için çeşitli seçenekler sunuyor.

Özel kredi fırsatlarıyla TOGG T10X

Bu kapsamda, T10X V2 uzun menzilin yanı sıra T10X V1 uzun menzil ve V1 standart menzil modelleri de anlaşmalı bankalarda 800 bin TL krediye %0 faiz ve 12 ay vade ödeme seçeneğiyle kullanıcılarla buluşacak. Sınırlı sayıda T10X için geçerli olan bu kampanyada, dileyen kullanıcılar %1,99 faiz oranıyla 30 ay vade seçeneğiyle de T10X sahibi olabilecekler.

TOGG T10X için sipariş vermek ise oldukça kolay. Togg’un dijital platformu Trumore üzerinden 7/24 sipariş verilebiliyor. Kullanıcılar, App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden indirebilecekleri Trumore uygulamasıyla kolayca siparişlerini verebiliyorlar.

Çekiliş yok, teslimat hızlı

TOGG T10X için bu yıl çekiliş yapılmıyor. Teslimatlar, sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve üretim planlamasına bağlı olarak hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bu sayede kullanıcılar, beklemek zorunda kalmadan araçlarına kavuşabiliyorlar.

Yeni Fiyat Listesi

TOGG’un Mayıs ayına özel güncellenen fiyat listesi ise şu şekilde:

Model Fiyat
V1 RWD Standart Menzil 1.432.600 ₺
V1 RWD Uzun Menzil 1.673.000 ₺
V2 RWD Uzun Menzil 1.823.000 ₺

TOGG’un sunduğu yeni fiyatlarla ilgili detaylı bilgilere Trumore platformundan ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.