250.000 TL ihtiyaç kredisi! İş Bankası’ndan yeni taksit tablosu!

250.000 TL ihtiyaç kredisi! İş Bankası’ndan yeni taksit tablosu!
İhtiyaç kredisi kampanyasında değişiklikler yapan İş Bankası yeni maliyetlerle müşterilerine nakit imkanı sağlamaya devam ediyor. 250.000 TL ihtiyaç kredisinin maliyeti ne kadar oldu?

Türkiye’de bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler son günlerde çok hızlı değişen koşullarla karşı karşıya kalıyorlar. Bundan dolayı da insanlar kendilerine sağlanan imkanları öğrenip hızlı bir şekilde kredilerini çekmek istiyorlar.

Bekledikçe ve zaman geçtikçe yeni maliyetler etkili olabiliyor. Tüm bu durum da ihtiyaç kredisi çekecek olanlar için kazançlı olmayabiliyor. İhtiyaç kredisi çekme kararı verenler bu kararlarının arkasında durmalı ve hemen maliyet araştırmalarını yaparak en uygun seçeneği değerlendirmelidir.

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

İhtiyaç kredisi kampanyası merak edilen bankaların başında İş Bankası geliyor. İş Bankası kredi verilebilirlik açısından Türkiye’nin en kayda değer bankası olarak faaliyetini sürdürüyor. Müşteri odaklı yaklaşımı ile bilinen İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere çok önemli imkanlar sağlamaya devam ediyor.

Bu kampanyadan yararlananlar piyasa koşullarında aha düşük maliyetlerle nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. İş Bankası’nın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında uygulamış olduğu aylık faiz oranı kredi limitine göre küçük farklılıklarla değişse de diğer bankalara göre avantajlı olabiliyor. İş Bankası aylık yüzde 4,14 ile yüzde 4,30 aralığında faiz ile ihtiyaç kredisi verebiliyor. Bu kredi imkanından yararlananlar kazançlı bir iş yapıyorlar. Kıyas yapabilmek için kamu bankalarının ihtiyaç kredisi aylık faizinin yüzde 5’in üzerine çıkardıklarını bilmek gerekiyor.

İş Bankası müşterileri BDDK’nın sınırlamaları kapsamında ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu sınırlamalar azami vade süresi ile alakalı olarak uygulanıyor. Bu çerçevede 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerine 36 aya kadar, 50.000 TL – 100.000 TL arası ihtiyaç kredileri 24 aya kadar, 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredileri 12 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. Bu vade sürelerine dair kural katı bir şekilde uygulandığı için herhangi bir esneme uygulanamıyor.

is-bankasi-kredi-hesaplama.jpeg

250.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA!

İş Bankası’ndan 250.000 TL ihtiyaç kredisi çekecekler için maliyet hesaplaması belli oldu. 12 ay vadeli olarak kullanılan bu kredide maliyet aylık yüzde 4,30 oranında faiz ile yapılıyor. Bu durumda aylık kredi taksiti 29.152 TL olurken toplam kredi maliyeti de 349 Bin TL olarak hesaplanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir