11 gün kaldı! Ziraat Bankası hesabı olanlara 500 lira PARA İADESİ kararı açıklandı

11 gün kaldı! Ziraat Bankası hesabı olanlara 500 lira PARA İADESİ kararı açıklandı
Ziraat Bankası hesabı olanlar, bank kart sahipleri son dakika açıklandı. 11 gün içinde bu işlemi yapanlara tam 500 TL para iadesi yapılacak...

11 gün kaldı! Ziraat Bankası hesabı olanlara 500 lira PARA İADESİ kararı açıklandı - Milyonlarca Ziraat Bankası müşterisine yapılan son dakika duyurusu ile hesaplara 500 TL para iadesi yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan para iadesinden yararlanmak isteyen kişiler için aranılan koşullar da ilan edildi.

ZİRAAT BANKASI BANKKART SAHİPLERİ DİKKAT! 500 TL PARA İADESİ ŞARTLARI NELER?

Milyonlarca Ziraat Bankası kart sahibine yapılan açıklama ile "Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı Mobilya sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 7.500 TL ve üzeri alışverişlerinize 250 TL, toplam 500 TL Bankkart Lira!" denilerek toplamda 500 liraya varan tutarda para iadesi yapılacağı açıklandı. Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

Kampanya 1-31 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olup kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den katılım sağlanmalıdır.

Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Mobilya sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacakları her 7.500 TL ve üzeri alışverişlere 250 TL, toplam 500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

kampnaya-kosullari.jpg

Ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan fiziki üye işyerlerinden yapılacak mobilya alışverişleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşterilerimiz için geçerlidir Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 500 TL ile sınırlıdır.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına ödül Bankkart Lira tutarı anında yansıyacaktır. Bankkart'ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Düzenlenen kampanyaya katılarak 31 Mart 2024 tarihine kadar aranılan koşulları yerine getiren kişilere toplamda 500 liraya varan tutarda para iadesi yapılacak. Söz konusu para iadesi yapılan karta yatırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.